Tesla posterer sjeldent fortjeneste

canada goose importør norge Tesla bare avslørt en av sine mest uvanlige feats ennå: å snu Canada en gevinst. Tesla (TSLA) postet et overskudd på $ 22 millioner for tredje kvartal, som den andre gangen har vært i svart. Den eneste andre kvartalsvise fortjenesten kom for mer enn tre år siden. canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk Bilforetakets økonomiske resultater slår Wall Street estimater og er mye bedre fra tapet på 230 millioner dollar, rapporterte Tesla i website here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge samme kvartal året før. canada goose norge nettbutikk

canada goose i norge Elon Musk, Tesla s administrerende direktør, beskrev det lønnsomme kvartalet som ‘definitivt en av de beste øyeblikkene på Tesla’ på en konferansesamtale med analytikere. Musk sa også han kan gå glipp i Vancouver Tesla kan være lønnsomt igjen neste kvartal. canada goose i norge

Etter en vanskelig første halvdel av året sender Tesla nå et rekordtall biler per kvartal og ser at fortjenestemarginene blir bedre på hvert kjøretøy.

‘Jeg tok sannsynligvis et år utenom mitt liv eller mer camping ute i Canada, den freaking-fabrikken,’ sa Musk på samtalen. ‘Vi dro gjennom blodig helvete. Vi kom ut av det rundt midten av juni.’

canada goose jakke Tesla s lager hoppet så mye som 6% i etter timen trading onsdag etter resultatene. canada goose jakke

canada goose salg I slutten av august sendte Musk en e-post til Tesla-medarbeidere som ba om å slash kostnader og ‘levere hver bil vi muligens kan’ i en gal dash for å vinne. canada goose salg

Relatert: Elon Musk s push for autopilot unnerves noen ansatte i Toronto Tesla ansatte

‘Det tredje kvartalet vil være vår siste sjanse til å vise investorer at Tesla kan være minst litt positivt, og kan lønnsom gå gjennom online-anmeldelser før modell 3 når full produksjon,’ Musk skrev i e-posten.

canada goose norge For Musk er kvartalsresultatene omtrent mer enn braggingrettigheter. canada goose norge

canada goose dunjakke Tesla vil trolig trenge å skaffe mer penger til å finansiere produksjonen av Model 3, sin første massemarkedbil, og bygge sin ginormous Gigafactory. Bilfirmaet forventer å investere milliarder på hver innsats. canada goose dunjakke

canada goose outlet norge Musk er også i ferd med å overbevise aksjonærene om å godkjenne Teslas kjøp av VancouverCity SolarCity (SCTY), et annet selskap med Musk som en leder og stor investor. Som Tesla er det også en virksomhet som taper vanligvis penger. canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo Ved å vise Tesla kan være lønnsomt, kan Musk være en mulighet for å gjøre disse ambisiøse innsatsene enklere å svelge på Wall Street. canada goose jakke oslo

Tesla har tidligere annonsert at den sendte 24 500 biler i septemberkvartalet og er fortsatt på rette spor for å sende 50 000 biler i andre halvdel av dette året. Det er omtrent like mange som Tesla leverte i hele 2015.

canada goose norge forhandler CNNMoney (New York) Første publisert 26. oktober 2016: 4:33 ET canada goose norge forhandler

canada goose billig De fleste aksjekursdata levert av BATS. Markedsindeksene vises i sanntid, bortsett fra DJIA, som er forsinket med to minutter. Alle tider er autentisk ET. Ansvarsfraskrivelse. Morningstar: Morningstar, Inc. Fakta: FactSet Research Systems Inc.. Chicago Mercantile Association: Visse markedsdata tilhører Chicago Mercantile Exchange Inc. og lisensgivere. Dow Jones: Dow Jones-merkevareindeksene er proprietære til og beregnes, distribueres og markedsføres av DJI Opco, et datterselskap av S Dow Jones Indices LLC og har blitt lisensiert for bruk til S Opco, LLC og CNN. Standard Poor ‘s og S er registrerte varemerker for Standard Poors Financial Services LLC og Dow Jones er et registrert varemerke for Dow Jones Trademark Holdings LLC. Alt innhold i Dow Jones-indeksene S Dow Jones Indices LLC og / eller dets tilknyttede selskaper canada goose billig.