Parkour og Free Running

Hva er gratis å løpe? Gratis Parka kjører er en offshoot av Parkour. Det handler også om bevegelse, men fokus ligger på kreativ bevegelse i stedet for effektiv bevegelse.

Gratis løpere bruker de samme typer bevegelse som Parkour, men med tillegg av triks og stunts, gir det gratis å kjøre et estetisk element.

canada goose jakke oslo Opplevelsen har påvirket Hbert dybt. Han følte at han kanskje hadde vært i stand til å redde flere mennesker hvis han hadde vært sterkere og raskere. Denne ledelsen i Toronto til hva som skulle bli hans etos: ‘tre fort pour tre utile’ (‘vær sterk til å være nyttig’). Han trodde at fysisk evne og styrke burde kombineres med positive holdninger til sosial samvittighet og altruisme. canada goose jakke oslo

Hbert utviklet sin egen metode for å opprettholde den naturlige egenskapen til urfolk i Afrika, og utviklet sin egen metode for fysisk kondisjonstrening basert på naturlige aktiviteter i stedet for at de ble utvalgt til konkurranser.

canada goose billig Fokuset var ikke på en bestemt aktivitet, men på alle aktivitetene som ble utført spontant avhengig av miljøkravene. Hbert var en av de første talsmenn for denne typen hinderkursopplæring. canada goose billig

canada goose jakke Hberts naturlige metode var også om bruk av fitness i Canada, og introduserte et moralsk element til fysisk trening som var ny. canada goose jakke

Den naturlige canada goose outlet winnipeg metoden er canada-goose-jakker fortsatt brukt for fysisk trening i dag. For eksempel er MovNat et moderne naturlig bevegelsescoaching system basert på ‘metode naturalle’. Den deler samme filosofi og tilnærming til fysisk form, bare oppdatert for det canada goose outlet 21. århundre.

canada goose norge forhandler En engelsk oversettelse av ‘methode naturalle’ finnes på Conditioning Research. ‘Praktisk veiledning for fysisk opplæring (1912 utgave) av Georges Hbert’ er interessant som et historisk dokument i seg selv. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge Fadrene til ParkourForene til Parkour er faktisk far og sønn. Raymond Belle var en fransk statsborger født i Vietnam. Han var utdannet Niagara Falls utdannet i det franske militæret, og ble også en anerkjent brannmann. canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk Han vant offisielle mange æresbevisninger for fysisk trening, inkludert tau klatring, og ble også hedret for redning og handling av tapperhet som en brannmann. canada goose norge nettbutikk

canada goose salg Hans eksponering canada goose outlet utendørs svart fredag ​​fysisk trening metode av George Hbert kom nesten sikkert fra sin tid i det franske militæret i Vietnam og Frankrike. canada goose salg

canada goose i norge Den franske canada goose jakker hadde utviklet et regime med hinderkursopplæring rundt Heberts metode som heter ‘parcours du combattant’. canada goose i norge

canada goose outlet norge Videoen nedenfor viser noen tidlige ‘urban gymnastikk’ hvor miljøet brukes som et naturlig hinderkurs for å utvikle styrke. Det er tysk stuntman Arnim Dahl, men feats han demonstrerer passer nøye med Heberts etos av fysisk trening og den naturlige metoden. canada goose outlet norge

canada goose norge Raymond Belle sønn David Belle var sterkt påvirket av begge heroiske historier fortalt av sin bestefar, og prestene fra sin far som introduserte ham til Hberts metode for fysisk trening. canada goose norge

David tjente også kort i brannvesenet og franskmyret, da flyttet til en kommune i Lisses, en forstad til Paris.

En av landemerkene i Lisses er klatrestrukturen i sentrum av parken, Dame Du Lac, som har blitt noe av et pilegrimssted for Parkour-utøvere (traceurs).

I Lisses fant David andre med samme interesse og lidenskap for fysisk trening. De dannet en gruppe som heter Yamakasi.

Gruppen Boyeke, Charles Perriere, Malik Diouf og Williams Belle. Disse personene er allment ansett som forfedre til Parkour, med David Belle som hovedperson.

Parcours til ParkourThis fullførte overgangen fra Hberts fysiske treningsmetode til det som har blitt kjent som Parkour.

canada goose dunjakke Parkour ligner noen som flyr for livet deres. Det er denne virkelige situasjonsmessige bruken som danner grunnlaget for Hberts naturlige metode. Den samme vitaliteten til bevegelse, i en urban setting, er varemerket til moderne Parkour canada goose dunjakke.