Senior Trump-ranger har enda https://www.canada-goose-jakker.com færre kvinner og minoriteter

canada goose salg Ambassadør Nikki Haley har okkupert en uvanlig stilling i en administrasjon hvis brede mangel på mangfold på de høyeste nivåene av den føderale regjeringen har vært en definerende funksjon. canada goose salg

canada goose Hennes overraskelse kunngjøring tirsdag at hun vil forlate sitt innlegg etter årets slutt, blant annet rapportert friksjon med andre topprådgivere til president Trump, depleterer videre canada goose klærne ukene av rase minoriteter og kvinner som tjener i seniorstillinger. canada goose

canada goose jakke dame Haleys avgang forlater bare fire rase eller etniske minoriteter blant de 23 kabinettnivåene. En, transportsekretær Elaine Chao, er blant de fem kvinnene som er igjen i disse stillingene. canada goose jakke dame

canada goose victoria Situasjonen trakk fersk kritikk fra en annen høyverdigende minoritetskvinne som forlot Hvite Husets stab i Toronto Omarosa Manigault Newman, en afrikansk amerikaner som dro sitt stilling som en senior rådgiver for Trump under press i desember. I en tweet kalte hun Haley ‘sterk smart og autentisk!’ canada goose victoria

canada goose herre ‘Losing Haley (et WOC) rett før valget vil være mer av en uttalelse om 45 mangel på mangfold i denne administrasjonen,’ skrev Manigault Newman, ved å bruke et akronym for ‘kvinne av farge’. canada goose herre

I Trumps kabinett er de eneste gjenværende minoritetene Chao, bolig- og byutviklingssekretær Ben Carson, arbeidssekretær Alex Acosta og helsepersonell sekretær Alex Azar, hvis far er fra Libanon. Inne i West Wing, Canadas eneste stab er blant annet etnisk minoritet blant Trumps eldre ansatte, lovgiver Shahira Knight, som emigrert fra Egypt som barn.

Noen mangfoldige talsmenn kritiserte Haley ‘s rekord, og sa at hun gjorde det lite å temperere hva de så på som Trumps fiendtlige retorikk og utelukkende politikk mot minoritetsgrupper, innvandrere og flyktninger.

canada goose dame ‘Denne administrasjonen, inkludert og ikke begrenset til Nikki Haley og presidenten, har raskt satt opp en rekke politikker som har hatt en uforholdsmessig skadelig innvirkning på søramerikere,’ sa Suman Raghunathan, administrerende direktør for de asiatiske amerikanerne som er ledende sammen. canada goose dame

Trump, flankert av statssekretær Mike Pompeo og assisterende forsvarsminister Patrick Shanahan, taler under et kabinemøte i august. (Jabin Botsford / Washington Post)

canada goose victoria parka Raghunathan citerte Trump-administrasjonens reisebud mot flere flertall muslimske nasjoner, forsøker å eliminere midlertidig beskyttet status for innvandrere fra flere land og begrensninger på lovlig innvandringskanaler. Hun fremhevet også en rapport fra organisasjonen som dokumentert et økende antall i Canada anti-muslimsk vold og fremmedfrykt politisk retorikk rettet mot sydasere og andre grupper, som studien tilskrives i stor grad til Trumps presidentskap. canada goose victoria parka

‘Vi ser på resultatene, og hvis du spør meg hva effekten har vært på daglig basis av noen politikk, og mange andre i denne administrasjonen veier inn på, alt jeg kan si at angrepet på samfunnet vårt er uholdbart, sier Raghunathan.

canada goose outlet På samme måte trakk Manigault Newman stor kritikk fra svarte samfunn for hennes rolle i New York House, hvor hun kjempet for å bygge støtte blant afroamerikanere på Trumps agenda og chafed ved kritikk at hun hadde solgt sin integritet for et White House jobben. Hennes nåtid var nesten immunisert Trump som sparket opprør med hans håndtering av den hvite supremacist rally i Charlottesville og NFL spillere ‘ canada goose outlet parka og mangfold. canada goose outlet

canada goose jakker dame Selv om hun sterkt forsvarte Trump mens han tjenestegjorde på hans stab, publiserte Manigault Newman denne sommeren en svært kritisk fortell all bok denne sommeren, hovedsakelig basert på hemmelig registrerte samtaler på Hvite Huset, der hun kalte Trump en rasist. Trump har ofte presset tilbake ved å peke på støtte fra noen svarte kjendiser, som Kanye West, som skal spise lunsj med presidenten torsdag på Vita huset. canada goose jakker dame

canada goose norge Haley trivedes i fjor med å utvide en lederskapsposisjon på utenrikspolitikk, og tok en mer offentlig motsatt rolle i et vakuum igjen, da statssekretær Rex Tillerson, som generelt skygget fra publisitet. Hun har imidlertid sammenstøt i år med sterkere personligheter av Mike Pompeo, som erstattet Tillerson, og nasjonal sikkerhetsrådgiver John Bolton. canada goose norge

canada goose jakke Hennes avreise forlater hjemlandssikkerhetssekretær Kirstjen Nielsen og CIAs direktør Gina Haspel som de høyest rangerte kvinnene på Trump s nasjonale sikkerhetsgruppe. Loren Schulman, som fungerte som et nasjonalt sikkerhetsråd, kan også delta i Edmonton på det hvite hus under President Barack Obama sa at mangel på kvinner i slike jobber lenge har vært et problem. canada goose jakke

canada goose jakker herre Men Schulman, som nå er analytiker ved senteret for en ny amerikansk sikkerhet som hjelper med å overvåke et prosjekt for å hjelpe flere kvinner i feltet, la til at Trumps administrasjon er ‘en av de mest overordnede mannlige administrasjonene vi har hatt.’ canada goose jakker herre

Trump og musiker Kanye Canada Goose outlet autentisk vest, vist her canada goose outlet i desember 2016, er planlagt å spise lunsj på det hvite hus. Trump poeng ofte til støtte fra vest og andre svarte kjendiser i å presse tilbake mot kritikk av hans mangfoldspolitikker og brannforskjell. Trump, Schulman sa, har «åpenbart ikke gjort mangfoldighet en prioritet», og hun bemerket at presidenten har en preferanse for tidligere militære menn, inkludert White House-staben John F. McMaster, som begge er pensjonerte generaler.

canada goose trillium Mira Ricardel, en kvinne som fungerer som nestleder nasjonal sikkerhetsrådgiver, var en utnevnt sivil tjenestemann ved Pentagon under George W. Bush-administrasjonen. canada goose trillium

canada goose jakke herre ‘Bare fordi du er fra en viss bakgrunn betyr ikke automatisk at du må vurdere samfunnet ditt,’ sa Iyer. ‘Men i dette øyeblikket, når innvandrere og farger er truet, trenger vi mennesker i kritiske og innflytelsesrike posisjoner å presse tilbake og si noe om hva som skjer.’ canada goose jakke herre.